Bakbundet og banket med bandykølle

En 32 år gammel mann fra Kristiansand ble langfredag banket opp med en bandykølle og bakbundet med en ledning i sitt eget hjem.

13.04.04 08:30

Gjerningsmennene filmet sin egen mishandling av den 32 år gamle mannen som ble banket opp i sin egen leilighet i Kristiansand i påsken.

32-åringen ble langfredag kveld oppsøkt av to menn hjemme i leiligheten sin i Festningsgata i Kristiansand. Mennene skal ha hatt et foreløpig ukjent hevnmotiv overfor 32-åringen, skriver Fædrelandsvennen.

Først fikk mannen skikkelig juling med flere slag og spark mot kropp og hode. Deretter ble han bundet med en ledning. Det skjedde ved at han fikk en løkke rundt halsen som strakte seg ned til armene som var bakbundet. Dermed ble 32-åringen tvunget til å holde armene løftet bak ryggen for ikke å bli kvalt.

Mannen ble så lagt i gulvet med ansiktet ned. Deretter slapp de to mennene et akvarium fylt med vann over 32-åringens bakhode før de forsvant og lot 32-åringen ligge igjen. Han fikk åndenød på grunn av måten han var bundet på, men klarte å krype ut på gangen utenfor leiligheten. Der ble han funnet og brakt til sykehus med kraftige ansiktsskader. Han ble søndag utskrevet.

32-åringen skal ifølge avisen ikke ha anmeldt forholdet, trolig fordi han frykter represalier fra mishandlerne. Han skal heller ikke ha oppgitt identiteten deres til politiet. Politiet skal likevel ha klart å identifisere to personer etter overgrepet, men ingen var inntil mandag kveld pågrepet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag