RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Banket av fire ved minibank

Foto: Espen Hovde (Espen Hovde)
Sist oppdatert:
40-åring i basketak med gjeng da han ble ranet i Oslo.

Ifølge politiet ble 40-åringen forsøkt ranet da han skulle ta ut penger ved en minibank i Hammersborgsgata i Oslo.

- Der ble han truet av en person i første omgang som sa han skulle stikke ham med kniv hvis han ikke ga fra seg bankkort og kode. Mannen nektet, og det oppsto et basketak, sier politiførstebetjent Stig Øvrebø ved Sentrum politistasjon til Nettavisen.

Natt til palmesøndag har det vært en serie grove ran i hovedstaden der så mange som ti personer har truet og banket opp tilfeldige forbipasserende.

Les også: Han fikk en pistol rettet mot seg

Flyktet med bil
Kort tid etter kom ytterligere tre personer inn og ble med i slåsskampen.

- Da flykter 40-åringen inn i en taxi, og de kjører fra stedet. Han ringer politiet mens de kjører, og holder bilen i nærheten av de fire personene mens de venter på at politiet skal komme til stedet, sier Øvrebø.

De fire angivelige gjerningspersonene blir pågrepet av politiet i 05.30-tiden søndag morgen. De siktede er i alderen 19 til 26 år, alle av afrikansk opprinnelse.

Øvrebø opplyser at de vil bli avhørt i løpet av dagen. Politiet vil også samarbeide med etterforskningsavdelingen ved Grønland politidistrikt for å se om det er sammeheng mellom nattens gjengran i Oslo og ranet ved minibanken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere