RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Banket eksen med balltre

Sist oppdatert:
36-åringen tok frem balltreet og slo sin tidligere samboer i hodet i villt raseri.

(iBergen.no) Med store mengder alkohol samt de narkotiske tablettene Sobril i blodet, svartnet det for mannen en oktobernatt i fjor.

På besøk hos sin tidligere samboer, tok han frem et balltre og gikk løs på hodet til kvinnen. Resultatet ble et åtte centimeter dypt kutt helt inn til kraniet. Den fornærmede måtte sy tre sting innvendig og minst 15 sting utvendig etter episoden. Mens han slo, skal han ifølge den fornærmede kommet med drapstrusler.

Den tiltalte ringte selv etter politiet der han opplyste at han hadde slått en person i hodet med noe hardt. Da politiet kom til adressen, nektet den tiltalte å åpne opp døren. Han viste også frem en kniv og hentet etter hvert en øks som han knuste en rute ved inngangsdøren med.

I Bergen tingrett benektet den tiltalte 36-åringen for å ha utøvd vold, men politiets bevisvurdering, mannens innrømmelser da han ringte politiet, samt den fornærmedes forklaringer, var nok for retten til å dømme mannen til seks måneders fengsel.

Den fornærmede har i ettertid slitt med angst og søvnproblemer. Kvinnen ble i retten tilkjent en oppreisning på kroner 10.000.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere