*Nettavisen* Nyheter.

Banket ekskona på kjøretur

Med tre barn i baksetet som tilskuere, fikk ekskonen en omgang juling.

20.10.07 11:05

(iBergen.no) Det hele startet da mannen gjorde en kraftig oppbremsing i forbindelse med stopp på rødt lys. Oppbremsingen var så kraftig at ekskona slo hodet i frontruten. Ekskona, svarte med å slå tilbake og dermed var slåsskampen i gang med deres felles tre barn som tilskuere i baksetet.

Slo og lugget
De tidligere ektefellene slo til hverandre nærmest vekselvis, mens bilen kjørte inn i Nygårdstunnelen med kurs for Puddefjordsbroen. Den tiltalte slo så sin tidligere kone to ganger i ansiktet med relativt stor kraft og tok tak i håret hennes og lugget til. Resultatet ble at den fornærmede mistet mye hår og fikk en hårløs flekk på hodet. Hun fikk også vedvarende smerter i nesen etter slagene.

Mistet kontrollen over bilen
Slåsskampen førte til at mannen periodevis mistet kontrollen over bilen og havnet over i det andre kjørefeltet flere ganger. Flere biler måtte svinge unna for å unngå og kollidere med bilen.

Da bilen kom frem til den fornærmedes adresse, ble politiet tilkalt. Da de kom for å ta hånd om mannen, motsatte han seg pågripelse og måtte til slutt legges i bakken av to polititjenestemenn.

Mannen ble i Bergen tingrett dømt til 356 dagers fengsel for overtredelse av både straffeloven og veitrafikkloven.

Les flere nyheter på iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.