RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Banket opp av tissende mann

Sist oppdatert:
Småbarnsfaren ville stoppe en ung mann som tisset i hagen hans. Da endte han på sykehus.

(iBergen.no) Det brutale overfallet ble straffet med fengsel for en tidligere voldsdømt 20-åring.

Tisset ved sandkassen
Episoden skjedde i september i fjor da naboen til småbarnsfaren holdt fest. Mange festdeltakere benyttet familiens hage som snarvei opp til huset der festen pågikk, til stor irritasjon for mannen.

Til slutt gikk han ut i hagen for å be de fulle folkene forlate hans eiendom, og ble da oppmerksom på 20-åringen som sto og urinerte like ved siden av sandkassen hans barn brukte å leke i.

Skubbet i muren
Da han ba 20-åringen om å lukke smekken og komme seg ut av hagen, eksploderte den unge mannen. Han grep tak rundt halsen på småbarnsfaren og slo flere knytteneveslag i ansiktet hans, før han skubbet hodet hans inn i en mur.

Først da mannens samboer kom til og sparket 20-åringen i ryggen, slapp han taket og la på flukt. Voldsofferet måtte få legebehandling ved Haukeland sykehus, som kunne konstantere hevelser og hudskader, samt hjernerystelse.

I ettertid har mannen slitt med hukommelsessvikt og depresjon.

- I sin fulle rett
Bergen tingrett mente 20-åringens handlinger var både rå og brutal.

«(...) Tiltalte hadde begitt seg inn i fornærmedes hage og ga seg der til å urinere. Da fornærmede med full rett snakket til ham for det og ba ham forlate stedet angrep tiltalte fornærmede rått og brutalt. (...) De plager og den nedsatte livskvalitet fornærmede har fått er betydelige og langvarige.» skriver retten i dommen.

I tillegg til en fengselsstraff på seks måneder, ble 20-åringen også idømt å betale erstatning på 50.000 kroner til offeret.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere