*Nettavisen* Nyheter.

Barnehjemsmedarbeider voldsanmeldt

En barnehjemsmedarbeider fra Tvedestrand i Aust-Agder er politianmeldt for vold mot to ungdommer ved en institusjon.

27.01.05 15:45

En 17 år gammel jente hevder hun ble slått og lugget etter en diskusjon med mannen på Nes ungdomshjem søndag ettermiddag, melder P4. Tommy Olsen (18) forteller at problemene startet da mannen ville ransake dem for narkotika, da de kom tilbake fra en tur til Tvedestrand.

- Slått med knyttneve
- Han ba meg komme opp i styreboligen. Jeg spurte hvorfor og sa at jeg ikke hadde gjort noe galt. Jeg prøvde å komme forbi, men han la meg i bakken og spente meg i ansiktet med kneet. Han la all vekt oppå ansiktet mitt. Jeg ba han om å slutte. Det ville han ikke, for det var han som bestemte, sier Olsen til kanalen.

Den 17-årige jenta forteller at mannen skrek og slo henne i ansiktet med knyttet hånd slik at hun datt og slo hodet i gulvet.

- Innenfor reglene
Magne Rønning ved Tvedestrand lensmannskontor anmeldelsen av legemsbeskadigelse og legemsfornærmelse. Gutten har etter råd fra advokatfullmektig Stian Bråstein fått tatt bilder av hevelser i ansiktet på legevakten.

Leder Liv Siljan ved ungdomshjemmet sier til P4 at de anser episoden for å være innenfor de reglene de driver etter. Hun vil ikke kommentere saken utover det. Mannen er ikke suspendert fra jobben.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.