RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Basehopper fast i tretoppen

Sist oppdatert:
En basehopper i Rogaland satt flere timer fast i et tre 50 meter oppe i en fjellside. En alpin redningsgruppe reddet henne ut av knipen.

Politiet fikk beskjed om ulykken i Nedre Maudal i Gjesdal kommune ved 15.30-tiden fredag. En frivillig alpin redningsgruppe frakter nå kvinnen ned fra fjellet.

- Situasjonen er under kontroll, men det tar nok et par timer før hun er nede på bakken. Det går smått, men hun er ved godt mot. Hun er tilsynelatende uskadd, sier operasjonsleder Henning Andersen ved Rogaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen klokken 22.23 fredag.

Kvinnen klamret seg fast i et tre, 50 meter opp i fjellveggen. Omtrent klokken 21.15 hadde gruppen tatt seg ned til kvinnen. De rapporterte da at kvinnen var i tilsynelatende god form.

Det var kuldegrader og tåke i området da ulykken skjedde. Tidligere på ettermiddagen hadde et Sea King redningshelikopter forsøkt å få henne ned.

- Vi hadde et Sea King helikopter der inne først, men tåken var for tykk til at de kunne gjøre noe, sa vakthavende redningsleder Nils Ole Sunde ved Hovedredningssentralen i Sør-Norge til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere