RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Arne Toppe

Båt krasjet i luksusleilighet

Sist oppdatert:
Lastebåten kom nærmest inn i stuen til beboerne i Sandviken Brygge i Bergen. Se bildene.

(iBergen.no) Det var ved tolv-tiden torsdag at fraktebåten Sandstrand bakket inn i bryggen ved luksusleilighetene Sandviken Brygge i Bergen.

Øyenvitner sier at båten ligger helt opp til terrassene i luksusleilighetene.

- Hva sier du? En båt har kjørt inn i bygningen? Herregud, det visste jeg ikke, sier en beboer som ønsker å være anonym.

- Faktisk har jeg tenkt tanken før at på dårlige værdager kan de store lasteskipene som seiler ute i fjorden miste kontrollen og treffe bygget. Men nå har det altså skjedd. Jeg tror jeg rett og slett kaster meg i bilen og kjører hjem for å se, sier beboeren som befant seg på jobb da iBergen.no ringte.

Det skal ha vært under manøvrering at noe har skåret seg for skipperen på lastebåten. Båten bakket inn i den fasjonable bryggen, der luksusleilighetene henger ut over sjøkanten og man kan fiske fra stuen.

I leiligheten i første etasje var en høygravid kvinne hjemme da kollisjonen skjedde.

- Nå står jeg med forsikringsselskapet i den ene telefonen samtidig som all slags presse driver og ringer. Jeg har ikke tid til å prate, sier kvinnen stresset til iBergen.no.

(Saken fortsetter under kartet)


Vis større kart

Mange skuelystne kom til stedet og flere beboere hastet hjem fra jobb etter å ha lest om hendelsen på nettet. Men det er bare leiligheten i første etasje som har fått skader.

iBergen.no følger saken.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere