BB-kjendis siktet for voldtekt

En profilert Big Brother-deltaker og en kamerat er siktet for å ha voldtatt en ung kvinne. Tv-kjendisen avviser anklagene.

20.02.04 20:59

Nordmøre og Romsdal politidistrikt bekrefter overfor TV 2 Nettavisen at to menn er siktet for voldtekt av en kvinne i Molde natt til torsdag.

Den ene av mennene deltok i den tredje og siste Big Brother-runden. Den andre er en venn og kollega.

- Fornærmede og de to er avhørt. Mennene ble løslatt fredag, men de er fortsatt siktet i saken. Etterforskningen vil fortsette over helgen, opplyser operasjonsleder Magne Fredriksen ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

- Den fornærmede er en 22 år gammel kvinne, og overgrepet har skjedd på et hotell i Molde, legger han til.

- Voldtatt på suiten
BB-kjendisen var i byen i jobbsammeheng, sammen med en venn og kollega. Den fornærmede kvinnen befant seg på samme hotell som de to for å se landskampen mellom Norge og Nord-Irland.

Kilder opplyser til TV 2 Nettavisen at kvinnen etter kampslutt fulgte med de to mennene på deres suite i hotellet. Der skal hun ha blitt grovt voldtatt, en gang mellom klokken 23 og 02.

- Falske anklager
Da TV 2 Nettavisen fredag kveld snakket med mannen, som nå har forlatt Molde, lo han nærmest av anklagene.

- Jeg har ikke voldtatt noen. I min posisjon får jeg de jentene jeg vil ha, så jeg trenger ikke voldta noen, for å si det slik.

- Men du er jo siktet for voldtekt av politiet?

- Jeg har fått en falsk anklage mot meg fra en dame jeg hadde sex med. Hun hadde kjæreste og visste ikke hva hun skulle fortelle ham, og derfor anmeldte hun meg for voldtekt, sier BB-kjendisen.

Vil kreve erstatning
På spørsmål om siktelsen mot kollegaen, opplyser den profilerte tv-kjendisen at det er den samme forklaring som ligger bak.

Han understreker at begge er løslatt av politiet og sier selve siktelsen kun er en formalitet.

- Saken vil bli henlagt, mener han. Den tidligere Big Brother-deltakeren understreker også at han vil ha voldtektsanklagen erkjent død og maktesløs.

- Jeg kommer til å kjøre et erstatningskrav mot henne for falsk forklaring, avslutter han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.