Beføler Asker-jenter på solsenter

Foto: Lise Åserud / SCANPIX (ILLUSTRASJON)

Fire kvinner har opplevd å bli klådd på mens de ligger i solarier i Asker sentrum.

19.01.08 10:46

(iOslo.no) Politiet jakter nå en ukjent gjerningsmann som trolig står bak fire hendelser de to siste ukene, melder Budstikka.

Mannen slår til mot ubetjente solsentre i Asker, og bryter seg inn i avlukker ved hjelp av en mynt eller en tang. Deretter strekker han hånda inn og klår på jentene. En av dem forteller sin historie til VG:

- Han ble redd og løp
- Jeg lå og solte meg da jeg plutselig kjente en hånd som tok tak i brystet mitt. Jeg reagerte med en gang, jeg slo opp lokket, ble veldig sint og skrek etter ham. Da ble han redd og løp, fortalte kvinnen til avisa.

De fire hendelsene har alle kommet etter jul. Tre av gangene har mannen slått til mot solstudioet i Grindegården i Asker sentrum. Overvåkningkameraet på stedet er i ustand, og politiet står så langt uten spor etter mannen. Et av ofrene har beskrevet gjerningsmannen som trolig mellom 17 og 20 år gammel utfra kroppsbygningen.

Klemmer kvinnene fast i solariet
- Vi jobber utfra at det er samme person som utfører denne handlingen. Vi kan ikke utelukke at det er andre muligheter, men det er rimelig lik framgangsmåte alle gangene, sier operasjonsleder Ola Kløvjan i Asker og Bærum politidistrikt til iOslo.no

- Har dere noe signalement dere går etter?

- Nei, disse kvinnene ligger i solariet og har ikke muligheter til å se noe. Denne mannen tar seg inn og holder den øvre delen nede mens han tar seg til rette med den andre hånden. Det er veldig ubehagelig, sier Kløvjan.

Politiet har nå sikret alle avlukkene med en slå på innsiden.

Les flere nyheter på iOslo.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.