RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Lise Åserud / SCANPIX)

Beholder jobben etter likhusfest

Sist oppdatert:
Ingen som deltok på julebord på likhuset ved Sykehuset Østfold Fredrikstad får sparken. Skriftlig advarsel er sterkeste reaksjon.

Portører og andre som dekket operasjonsbordet på patologisk avdeling med hvit duk og benket seg til julebord på likhuset, slipper med en skarp pekefinger.

Ingen av de involverte får sparken som følge av den bisarre tilstelningen.

«Alle involverte i saken har vært inne til samtaler med ledelsen. Reaksjonene fra sykehusets side har vært differensierte - avhengig av den enkeltes rolle. Den mest alvorlige reaksjonsformen har medført skriftlig advarsel,» skriver sykehuset i en pressemelding fredag med tittelen «Sykehuset Østfold HF rydder opp etter «Sammenkomsten på obduksjonssalen i SØF»

Sykehusledelsen «har vært i dialog med hovedtillitsvalgt og anser at denne saken nå er ferdig behandlet», heter det videre.

Nå skal sykehuset «fortsette arbeidet med tiltak knyttet til holdninger, verdier og retningslinjer,» lover administrerende direktør Ulf Ljungblad ansatte ved Sykehuset Østfold Fredrikstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere