RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Belur-ektemann ba om ny kone

Sist oppdatert:
Kort tid etter at Belur Sardar forsvant, ba ektemannen om hjelp til å skaffe seg ny kone.

Kort tid etter at han meldte Belur Sardar (29) savnet 7. mai, kontaktet ektemann Sirwan Abdullah Ali (42) familie og venner i Nord-Irak, og ba dem hjelpe ham med å finne en ny kone. Det skriver VG.

- Roe seg først
Ektemannen skal ha gjort det klart at ny kone først var aktuelt når «ting hadde roet seg».

I september snakket Sirwan Abdullah Ali med TV 2 om forsvinningen og tiden etterpå. Han er i ettertid blitt fratatt omsorgen for barna. Han sa blant annet at han ikke har gitt opp håpet om å se ektefellen igjen.

Koneforespørselen skal ha vært en av årsakene til at politiet fredag gikk til aksjon og pågrep Ali. Mannen er nå siktet for å ha drept sin kone, selv om det fremdeles ikke er funnet noe lik i saken.

- Jeg kan bekrefte at ektemannen er pågrepet og siktet for forsettlig drap. Dette er ikke resultat av noe akutt funn, men av en langvarig etterforskning, sier lensmann Øyvind Aas i Nedre Eiker til Nettavisen.

Ransaker bolig på nytt
Firebarnsmor Belur Sardar forsvant fra sitt hjem i Mjøndalen 30. april. En uke senere meldte ektemannen henne savnet. Etterforskningen, ledet av politiet i Søndre Buskerud med bistand fra Kripos, har så langt ikke ført til noen oppklaring i saken.

Den siste sikre fysiske observasjonen av den savnede kvinnen er fra lørdag 17. februar, opplyste politiet på en pressekonferanse fredag.

Ektemannen ble pågrepet klokka 08.15 fredag. Han ble brakt til politihuset i Drammen for avhør. Samtidig skal politiet ransake parets felles bolig.

195030

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere