RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Privat

Benediktes død en gåte

Sist oppdatert:
For politiet er det fremdeles et mysterium hvor og hvordan Benedikte Lyngbø Karlsen havnet i sjøen.

(iBergen.no): 20-åringen forsvant natt til søndag 18. februar, og ble sist sett utenfor utestedene Mojo og Fotballpuben i Bergen sentrum. Hun hadde vært på et dansearrangement i Strusshamn på Askøy, og dro alene til byen uten mobiltelefon.

Søndag formiddag ble liket av en død kvinne funnet nord på Lille Sotra. Politiet tror det er den savnede bergenskvinnen som er funnet. Mandag formiddag tyder alt på at dødsfallet skyldes en ulykke.

Politioverbetjent Carl Petter Leganger sier til iBergen.no at etter at det er foretatt ytre undersøkelser av avdøde, er det ikke noe som tyder på at Benedikte har vært utsatt for et straffbart forhold.

Mandag formiddag blir avdøde obdusert ved Gades institutt ved Haukeland universitetssykehus.

- Der vil det bli foretatt det vi håper er en sikker identifikasjon av den døde kvinnen, og politiet håper å få en foreløpig orientering om resultatet av obduksjonen, sier Leganger.

For politiet er det fremdeles et mysterium hvor kvinnen har falt i sjøen.

- Siste observasjon av Benedikte er fremdeles utenfor Fotballpuben natt til søndag 19. februar klokken 03.30. Hvorvidt hun har haiket, tatt drosje eller buss mot Sotra/Askøy vet vi ikke, sier Leganger.

- Ved 11.30-tiden søndag ble det funnet et dødt menneske drivende i sjøen utenfor Anglevik på Lille Sotra, utenfor Bergen. Vi kan ikke med sikkerhet fastslå kvinnens identitet, men alt tyder på at det er den savnete Benedikte Lyngbø Karlsen, sier operasjonsleder Per Stiegler ved Hordaland politidistrikt til iBergen.no søndag.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere