RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bergen kan få nytt snøkaos

Sist oppdatert:
Skjærtorsdag kan bli en reprise på snøkaoset som stanset Bergen for noen uker siden. Sjekk værmeldingene.

(iBergen.no) - Det blir kanskje en gjentakelse på dagen vi hadde for noen uker siden. Torsdag kommer det et lavtrykk med ganske mye vind og snø. Snøen går over til regn etter hvert. Denne dagen blir heller ikke noe for dem som ikke er vant til dårlig vær i fjellet, sier meteorolog hos Storm Weather Center, Olav Krogsæter til iBergen.no.

Sjekk været der du er

De fleste som opplevde snøkaoset onsdag for snart to uker siden, har sannsynligvis fortrengt det. En liten oppsummering, lastebiler sperret veiene, biler kom seg ikke opp små bakker, bussene var timevis forsinket, kjøretøyer i all slags fasonger havnet i grøften og nesten 4000 mistet strømmen.

Men før den tid...
Mandag kommer snøbygene til å fortsette til langt utpå kvelden. Høyst trolig vil snøen ligge til i morgen. Da kan det bli skiføre, i alle fall for de minste.

- I morgen blir det oppholdsvær og sol. Men det blir en del vind og det blir friskt på kysten. Onsdag blir det perioder med sol, men nordavinden gjør at det fortsatt blir kjølig, sier Krogsæter.

Hold ut
Klarer du deg gjennom en tøff dag i byen eller på fjellet på torsdag, kan du glede deg til litt bedre vær resten av påsken.

- Fredag blir det øst, og nordavind igjen og det blir kaldt resten av påsken. Det kan komme noen byger på kysten, kommer det noe så blir det som snø.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere