RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Berserk med saks og slegge

Sist oppdatert:
Med saks og slegge gikk de to guttene løs på hverandre fordi de kranglet om en Mercedes-motor.

En 20-åring og en 16-åring havnet i basketak på Ask utenfor Bergen fordi de var uenige om prisen på en Mercedes-motor som faren til 20-åringen skulle selge, skriver Bergens Tidende. 16-åringen og 20-åringen begynte å krangle fordi en av dem mente motoren ble solgt alt for billig.

Krangelen ble svært opphetet, og til slutt skal 20-åringen ha grepet en saks og klippet fingeren til 16-åringen inn til beinet. Den yngste gutten ble rasende og gikk til angrep på 20-åringen, som barrikaderte seg inne i huset.

Da 16-åringen hentet en slegge for å hamre seg inn, ble politiet tilkalt for å roe gemyttene. De fikk melding i 20-tiden lørdag kveld.

– Dette er en meget spesiell historie. Det er absurd at det kan bli så mye krangel som følge av en motor, sier politibetjent Atle Sundal som var på stedet til BT.

Begge de involverte ble satt i arrest på Sentrum politistasjon. Ingen av guttene skal være alvorlig skadet, men 16-åringen ble kjørt til legevakt for å sy noen sting i fingeren .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere