*Nettavisen* Nyheter.

Beskrev Ullersmo som spillebule

Foto: Scanpix

Bak murene på Norges største fengsel skal fangene ha drevet med gambling i stor stil. En av storspillerne skal ifølge en narkotiltalt 29-åring være bankraneren Svein Erik Utsi.

14.04.05 02:26

En 29 år gammel mann som står tiltalt for distribusjon av 165 kilo amfetamin og 200 kilo hasj, fortalte i Romerike tingrett onsdag om den omfattende gamblingen bak murene på Ullersmo, skriver Aftenposten. Her pekte han blant annet på Svein Erik Utsi som en av storspillerne.

- Vi spilte med sjetonger. Penger kunne vi jo ikke bruke i fengslet. Utsi var den store vinneren. Han er en dyktig pokerspiller, sa 29-åringen ifølge Aftenposten.

Han fortalte også om en nederlandsk politiagent som spilte svært hasardiøst og tapte nær 800.000 kroner i spill med innsatte.

Påtalemyndigheten mener 29-åringen var nestsjef i en narkotikaliga ledet av mannen som ble pågrepet i Spania sammen med Nokas-siktede David Aleksander Toska.

Påstandene om gambling i Norges største fengsel kom da 29-åringe ble spurt ut av aktor, statsadvokat Erik Førde, skriver Aftenposten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag