RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beskrev Ullersmo som spillebule

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Bak murene på Norges største fengsel skal fangene ha drevet med gambling i stor stil. En av storspillerne skal ifølge en narkotiltalt 29-åring være bankraneren Svein Erik Utsi.

En 29 år gammel mann som står tiltalt for distribusjon av 165 kilo amfetamin og 200 kilo hasj, fortalte i Romerike tingrett onsdag om den omfattende gamblingen bak murene på Ullersmo, skriver Aftenposten. Her pekte han blant annet på Svein Erik Utsi som en av storspillerne.

- Vi spilte med sjetonger. Penger kunne vi jo ikke bruke i fengslet. Utsi var den store vinneren. Han er en dyktig pokerspiller, sa 29-åringen ifølge Aftenposten.

Han fortalte også om en nederlandsk politiagent som spilte svært hasardiøst og tapte nær 800.000 kroner i spill med innsatte.

Påtalemyndigheten mener 29-åringen var nestsjef i en narkotikaliga ledet av mannen som ble pågrepet i Spania sammen med Nokas-siktede David Aleksander Toska.

Påstandene om gambling i Norges største fengsel kom da 29-åringe ble spurt ut av aktor, statsadvokat Erik Førde, skriver Aftenposten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere