RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Beslagla 9 kilo hasj på fylkesbygget

(Nordlys/Lina Livsdatter)
Sist oppdatert:
Funnet på arbeidsplassen til en ansatt.

Torsdag beslagla politiet 9 kilo hasj på fylkesbygget i Tromsø, skriver Nordlys.

Beslaget ble gjort på arbeidsplassen til en ansatt i fylkeskommunen. Krimsjef Morten Pettersen ved Troms politidistrikt bekrefter at det er gjort et hasjbeslag på fylkesbygget. Han vil ikke si noe om mengder.

Narkohund

Ut fra hva Nordlys kjenner til, skal det ha vært ransaking med narkohund på mannens arbeidsplass torsdag ettermiddag/kveld som resulterte i funnet av store mengder hasj. Mannen i 40-årene som oppbevarte dette på arbeidsplassen, skal ha blitt pågrepet, men er nå løslatt fra varetekt etter avhør.

Narkotikasjef Yngve Myrvoll ved Troms politidistrikt bekrefter at beslaget på fylkesbygget ble gjort torsdag. Han vil ikke si noe om eksakt mengde, men bekrefter at det dreier seg om betydelige mengder i den størrelsesorden Nordlys antyder.

Tidligere kjent

Myrvoll opplyser at den pågrepne mannen ble løslatt lørdag etter avhør. Mannen har gjennom avhør knyttet seg til narkotikaen, men Myrvoll vil ikke gå inn på hva mannen har forklart i politiavhør.

- Vi fortsetter politietterforskningen med teknisk etterforskning. Foreløpig er bare en person pågrepet i denne saken. Men vi kan ikke utelukke at det vil komme flere pågripelser, sier Yngve Myrvoll.

Siktede er kjent for politiet fra tidligere narkotikaetterforskning.

Les flere nyheter fra Nordlys.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere