RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bestemor vant 2,5 mill.

Sist oppdatert:
Den mystiske Lotto-vinneren som Norsk Tipping har etterlyst i helgen, meldte seg ved 9-tiden mandag morgen. Hun er 64 år og har seks barnebarn.

En av de fire Lotto-kupongene som gikk inn med sju rette lørdag var levert uregistrert og ett døgn etter at vinner-rekka var klar, hadde fortsatt ingen gjort krav på 2,5 millioner kroner for den fjerde kupongen.

Lykke-rekka 1 - 6 - 8 - 9 - 14 - 22 – 29 var levert hos Bakkens Manufaktur på Løken Senter i Aurskog Høland kommune i Akershus.

- Trudde ikke
- Jeg sjekket kupongen min minst tre ganger da trekningen gikk lørdag kveld, men jeg kunne ikke tro at det var sant, sier den lykkelige lottovinneren til TV 2 Nettavisen.

Hun ønsker å være anonym, men vi får skrive at hun er 64 år og har tre barn og seks barnebarn.

- De sier at jeg skal bruke pengene på meg sjøl, men det vil jeg ikke, sier bestemoren.

Også sønnen ble satt til å sjekke lottotallene - han kunne bekrefte at morens femukerskupong hadde gått inn med sju rette.

Etterlyst
Søndag etterlyste Norsk Tipping den siste av de fire vinnerne gjennom media. Bestemoren hørte om etterlysningen gjennom lokalavisen.

- Men jeg visste ikke hvor jeg skulle henvende meg. Butikken der jeg kjøpte kupongen, var jo stengt, sier hun til TV 2 Nettavisen.

Spillekort ikke registrert
Årsaken til at Norsk Tipping ikke fant frem til 64-åringen i helgen, var ifølge kommisjonæren på Løken at spillekortet hennes ikke ble registrert i maskinen da hun leverte femukers-kupongen i januar.

Norsk Tipping ble varslet da kvinnen meldte seg hos kommisjonæren ved 9-tiden i morges.

- Vi fikk kontakt med henne mandag formiddag og formidlet det glade budskap, sier Geir André Bakke i Norsk Tipping til TV 2 Nettavisen.

Samme rekke
Løken-kvinnen forteller at hun har levert samme rekke i mange månder på rad, men aldri vunnet noe mer enn 700-800 kroner. Nå kan du glede seg over at 2.525.095 kroner er på vei til hennes konto. En grei avkastning for innsatsen på 150 kroner...

- Det har ikke gått opp for meg ennå, sier den beskjedne og glade vinneren.

De tre andre heldige vinnerne bor i Bergen, Asker og Tromsø. To av dem er menn i 80-årene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere