RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bestilte tyveri av egen bil

På oppdrag fra bileieren stjal to menn bilen og tente på den. Nå har eieren sendt torpedoer på tyvene fordi de gjorde en for dårlig jobb.

I oktober ble en personbil stjålet i Trondheim. Den var fullstendig utbrent da den ble funnet igjen, men politiet skjønte snart at bilen ikke kunne være stjålet.

Blant annet var bilen utstyrt med startsperre, og eieren ble derfor nektet utbetalt forsikringsbeløpet, skriver Adresseavisen.

Selv hevdet eieren at bilen var verdt 175 000 kroner, og gikk til sivilt søksmål mot If Skadeforsikring, en sak han tapte.

I forrige måned oppsøkte to menn i slutten av 20-årene politiet i Nord-Trøndelag og anmeldte den tidligere bileieren. De fortalte at de var oppsøkt av torpedoer og følte seg truet på livet.

Torpedoene kom på vegne av bileieren, som forlangte at de to betalte ham forsikringsbeløpet på 175 000 kroner, som forsikringsselskapet hadde nektet å utbetale.

I går ble bileieren pågrepet i en helt annen sak, og begjært varetektsfengslet for andre alvorlige forbrytelser.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere