*Nettavisen* Nyheter.

Betalte sexmisbruk med sprit

30-åringen kom i kontakt med de to 14 år gamle jentene på Internett. Så lokket han dem med penger og alkohol for å få sex.

28.01.05 09:28

Bak lukkede dører i Aust-Agder tingrett fortalte en 14 år gammel jente fra Arendal om de seksuelle overgrepene hun var blitt utsatt for. Det som startet med en uskyldig kontakt på nettet, utviklet seg til et seksuelt misbruk som varte i nesten ett år, skriver Agderposten.

Samtlige samleier skjedde i 30-åringens varebil. Lokkemiddelet var sprit, øl og vin.

Fikk 800 kroner
30-åringen er bosatt i Kristiansand. Under etterforskningen av de seksuelle overgrepene mot 14-åringen i Arendal, kom det fram at han også hadde misbrukt ei mindreårig jente i Vest-Agder. Også dette misbruket foregikk i en periode på et år.

Lokkemiddelet var denne gangen penger. For hvert samleie og andre seksuelle handlinger betalte 30-åringen mellom 400 og 800 kroner.

Innrømmer alt
Det er ventet at aktor i saken, politiadvokat Julie Johanne Møller Digre, legger ned påstand om en streng fengselsstraff for 30-åringen som sexmisbrukte de to jentene.

Ettersom 30-åringen benyttet bilen sin for å gjennomføre de straffbare seksuelle handlingene i Agderfylkene, mener påtalemyndigheten at han også må fratas førerkortet sitt.

30-åringen har i retten innrømmet samtlige forhold han står tiltalt for, skriver Agderposten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.