Gå til sidens hovedinnhold

Bil i vannet i Bremanger – to til sykehus

En mann fikk førstehjelp på stedet etter at en bil kjørte ut i vannet ved kaia på Kalvåg i Bremanger, opplyser politiet. En annen greide selv å ta seg til land.

Det var to menn i bilen, opplyser Vest politidistrikt. En av dem kom seg ut på egen hånd, den andre ble hentet ut og ble gitt førstehjelp på stedet.

Politiet fikk melding om utforkjøringen ved kaien på Kalvåg i Bremanger klokka 11.21 mandag formiddag. Inni var det to personer. Bilen ble liggende på ti meters dyp, men ble heist opp.

– Det er foreløpig for tidlig å si noe om årsakssammenheng, opplyser Vest politidistrikt status i saken.

Politi, ambulanse, redningsskøyte, dykkere fra brannvesenet, ambulansehelikopter og redningshelikopter rykket ut til stedet. De to mennene ble fløyet til sykehus etter at de først var tatt hånd om av helsepersonell på land.

– En av dem er fløyet til Førde sykehus og en til Haukeland sykehus, skriver operasjonsleder Knut Dahl-Michelsen i Vest politidistrikt

Mannen som selv greide å ta seg på land, er beskrevet som bevisst, personen som ble med bilen under vann, har politiet ingen status på, utover at det ble bedrevet livreddende førstehjelp.

Det søkes ikke etter flere personer etter ulykken.

(©NTB)

Reklame

Nå er det tilbud på de populære julepysjene