*Nettavisen* Nyheter.

Bil på taket - et barn og to menn til sykehus

Mistanke om høy fart.

31.03.15 20:35

SISTE: – Sjåføren er fraktet til Ullevål sykehus. Jeg forsto det som om at han ble plukket opp av ambulansehelikopter underveis, sier operasjonsleder Per Arne Amundsen i Vestfold politidistrikt klokken 20.20.

Skadene oppsto da en bil kjørte ut tidligere på kvelden.

– Brannvesenet har akkurat kommet fram. De driver nå førstehjelp på stedet, sa Glenn Espen Kustner ved 110-sentralen klokken 18.34 tirsdag.

Ambulansen skal ha kommet til stedet kort tid etter brannvesenet, som fikk den første meldingen klokken 18.24. Bilen sto på hjulene da brannvesenet kom fram, men var totalvraket.

Les saken i op.no

Tre til sykehus

Politiet opplyser at det var tre personer i bilen, to menn i 20-årene og ett barn. Ikke tre tenåringer, som først meldt.

– Alle tas hånd om av helse. Kjøres til sykehuset i Vestfold, melder Vestfold politidistrikt.

Det var først uklart hvor mange personer som er involvert.

Et barn satt i bilen

Politiførstebetjent Svenn Arne Heian, i Vestold politidistrikt opplyser senere at det var én ung gutt og to yngre menn i bilen.

De ble raskt kjørt fra stedet til sykehuset i Tønsberg. Alle tre skal ha vært ved bevissthet.

– Det er mistanke om høy fart. Det var én ung gutt og to yngre menn i bilen. De første melderne meldte om høy fart, og spor på stedet tyder på det. Det er skrensespor i en kurve her, men dette er noe vi vil undersøke nærmere, sier Heian.

Ut i fra sporene rapporterer Eriksen at utforkjøringen startet ved innkjøringen til Grøttinglia, men skjedde på Kaupangveien.

– Ferden har gått via grøfta, et høyt kumlokk, en lyktestolpe og videre oppover bakken før bilen har sprettet opp på veien igjen, sier Eriksen.

Kolliderte i lyktestolpe

– Ambulansepersonell jobber med de skadde fortsatt. Det er kjørt ned en lyktestolpe på stedet, så Skagerak er også tilkalt, opplyste Kustner klokken 18.53.

Bilen kom fra Gloppe på vei østover mot Kaupang. Etter ulykken sto bilen i motsatt kjøreretning.

– Det er mulig bilen har vært på taket, men den har landet på hjulene igjen, sier frilansfotograf Geir Eriksen.

Klokken 20.18 drev politiet fortsatt undersøkelser på stedet.

Se flere saker i op.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.