RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Richard Bakken (Malvik-Bladet)

Bil smadret Prix

Sist oppdatert:
Flere skadd etter at kvinne kjørte inn i Prix-butikk.

Tre personer ble skadd da en personbil kjørte inn i vinduet på en Prix-butikk i Hommelvik i Sør-Trøndelag.

Se flere bilder på Malvik-Bladet.

- Politiet jobber fortsatt på stedet, og vi har ennå ikke full oversikt. Men det er tre skadde så langt, hvor av en betegnes som alvorlig skadd. Vedkommende er fraktet til St. Olavs Hospital. I tillegg er sjåføren i sjokktilstand, men blir tatt hånd om av helsepersonell på stedet. Ut over dette vet vi akkurat nå ikke mer, sier operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt, Jan Steindal, til Malvik-Bladet .

St. Olavs Hospital opplyser i en pressemelding at kvinnen, som først var betegnet som alvorlig skadd, er lettere skadd.

- Vi fikk melding klokken 15.28. Da gikk meldingen ut på at det var en buss som hadde kjørt gjennom en butikk, men da vi ankom stedet ble det bekreftet at dette var en personbil. Det var en kvinne på 64 år som var fører av bilen, sier operasjonsleder ved Sør-Trøndelag politidistrikt Jan Steindal til Nettavisen.

- Teknisk feil med bilen
Politiet vil ta en rutinemessig blodprøve av kvinnen, men operasjonsleder understreker at det ikke forligger noe mistanke om at 64-åringen var i alkoholpåvirket tilstand.

- Hun har forklart en del som støtter opp om at det kan være noe teknisk feil med bilen, men det er altfor tidlig å konkludere, sier Steindal.

Lav fart
Politiet vil gjennomføre avhør av vitner og føreren av bilen, samt foreta en grundig teknisk undersøkelse av bilen. Personbilen skal ha hatt lav fart da den kjørte gjennom butikken.

- Hun sto parkert, så det kan ikke ha vært noe stor fart, sier Steindal.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere