RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bil veide to tonn for mye

I tillegg til å være fullstendig overlesset kjørte mannen på piggdekk.

(iOslo.no) Dette er noe av det politiet i hovedstaden måtte ordne opp i siste døgnet.

Bil veide to tonn for mye
GAUSTAD: Kl. 01.54 ble det stoppet en varebil ved Gaustad. Det viste seg at bilen veide to tonn for mye over tillatt totalvekt. Politiet nedla bruksforbud på bilen, da den også hadde piggdekk. Noe av lasten ble lastet over i en annen bil, og den 23 år gamle sjåføren må ordne opp i disse forholdene for å få fortsette å bruke bilen.

Slåsskamp på Grünerløkka
GRÜNERLØKKA: Det ble meldt om en slåsskamp kl. 02.40 med flere personer involvert ved en kebabkiosk i Thorvald Meyers gate. Foranledningen var uviss og hendelsesforløpet uklart, men det ble benyttet både hammer, pizzaskjærer, planker og brostein. Det var kun mindre personskader, men med kutt i hode og fingre. En person ble kjørt til Legevakta; resten ble behandlet på stedet. En person ble pågrepet og kjørt arresten ved Politihuset.

Rådyr påkjørt
RØA: Kl. 04.31 ble det meldt om en drosje som hadde kjørt på et rådyr på Røa. Dyret døde og Viltnemnda ble varslet og tok seg av det døde dyret. Det ble ikke meldt om skader på bilen.

Promillekjører på Sjølyst
SJØLYST: En promillekjører ble stanset på E18 inngående ved Sjølyst kl. 04.45. Bilen manglet også forsikring og ble avskiltet. Føreren ble anmeldt for kjøring i påvirket tilstand.

Les flere saker fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere