RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bildene fra det brutale ranet

Sist oppdatert:
Politiet frigir nå overvåkningsvideoen fra ranet av Shell-stasjonen på Nordstrand natt til tirsdag, hvor maskerte menn gikk til aksjon med køller, gass og skytevåpen. Se videoen på Web-TV.

Klokken 01.23 natt til tirsdag stormet fire maskerte ranere inn i lokalene til Shell-stasjonen i Ekebergveien. Daglig leder Wenche Tomassen, som har sett videoen fra ranet, beskriver det som som svært brutalt.

Bevæpnet med batonger, et håndvåpen og et haglelignende våpen gikk de fire raskt og effektivt til verks. To gikk rett bort til den ansatte og de to andre tok for seg de tre kundene.

Samtlige blir raskt ført utenfor rekkevidden til kameraene som overvåker butikken.

Nå frigir politiet overvåkningsvideoen.

- Slik etterforskningen står nå ser vi ingen tungtveiende grunner til at vi skal holde den tilbake. I tillegg ønsker vi tips fra publikum som kan ha sett noe eller som har tips i saken, sier jourhavende jurist Bård Njøsen ved Manglerud politistasjon.

- Vi har ikke pågrepet noen etter ranet enda. Vi kjører en generell bred etterforskning og tar høyde for det meste, oppluser politijuristen til TV 2 Nettavisen.

Se videoen fra overvåkningskamera på TV 2 Nyhetene 18.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere