RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Biljakt endte i storkollisjon

- Ni personer er meldt skadd, sier politiadvokat.

I alt ni personer ble skadd da en bilraner kolliderte med fire andre biler på Bispeveien i Re i Vestfold natt til søndag. Bilraneren truet til seg en BMW utenfor Oslo S sent lørdag kveld.

- Ni personer er meldt skadd og kjørt til Sykehuset i Vestfold. Ingen av dem skal være livstruende skadd. Fem personer er lettere skadd, mens fire personer har noe større skader, sier politiadvokat Katrine Christensen Brygard i Vestfold politidistrikt.

Bilraneren truet til seg BMW-en med kniv ved parkeringsplassen på Oslo S.

– Deretter kjørte av gårde langs E18 mot Drammen, og videre inn i Vestfold. Dette var en fin bil med kraftig motor, så det kan være at dette var motivet til raneren, sier operasjonsleder André Kråkenes i Oslo politidistrikt.

Da politiet fikk melding om ranet klokken 23.20 var bilen allerede ute av Oslo.

– Vi ga beskjed til våre kolleger i Asker og Bærum, som tok opp jakten. Vi fulgte etter på avstand med en hundepatrulje, i tilfelle bilføreren skulle forlate bilen og stikke til skogs, sier Kråkenes.

Åtte-ti politibiler deltok etter hvert i jakten på bilraneren.

Ved midnatt endte ferden på Bispeveien ved Bjune i Re i Vestfold, der ulykken skjedde. Den mistenkte ble pågrepet og er fremstilt for utvidet blodprøve. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere