Gå til sidens hovedinnhold

Biljakt i 20 km/t

Ruset mann pågrepet etter biljakt - på svært lavt nivå. Her er politiloggen.

(iOslo.no) Her er to av sakene Oslo-politiet har jobbet med det siste døgnet:

Nedfall på Østbanetomten - ingen skadet
OSLO SENTRUM: Torsdag på dagtid fikk politiet melding om at det hadde falt noe fra fasaden på Oslo Sentralstasjon. Det viste seg å være fra den gamle Østbanetomten. En person ble nesten truffet av noe fra fasaden som hadde falt ned. Det var på størrelse med en vanlig stein. Ansvarshavende for drift på stedet ble varslet, og ville straks sørge for at det ikke var fare for mer nedfall. Ingen ble skadet.

Bilfører stakk fra politiet i 20 km/t - ble pågrepet
SAGENE: En patrulje stoppet en bil med en mann for kontroll natt til fredag. Det var avskiltingsbegjæring på bilen grunnet manglende forsikring. Bilen kunne ikke stå der den ble stoppet, så politiet bestilte inntauing. Før tauebilen kom så føreren sitt snitt til å starte opp bilen mens politiet et øyeblikk var uoppmerksomme. Mannen kjørte rundt i Sageneområdet i 20 km/t med
politiet på hjul og ville ikke stoppe. Etter en ferd som varte i ca. 10 minutter, ble bilen stoppet og mannen ble pågrepet. Han ble kjørt arresten for utvidet promillekontroll da politiet antok han var påvirket av stoff. Bilen ble i tillegg avskiltet og tauet inn.

Les flere nyheter på iOslo.no

Reklame

Strømsjokket: Spotpris 70,55 øre - fastpris 24,90 øre