RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bill Clinton tilbake i Norge – Solberg vil ha møte

VÆRT HER FØR: Bill Clinton må kunne kalles en norgesvenn med flere besøk på samvittigheten, her på rådhuskaia om bord på Kjell Inge Røkkes reketråler i 2007.
VÆRT HER FØR: Bill Clinton må kunne kalles en norgesvenn med flere besøk på samvittigheten, her på rådhuskaia om bord på Kjell Inge Røkkes reketråler i 2007. (Scanpix)
Sist oppdatert:
Den tidligere presidenten skal holde foredrag for ansatte i UD.

OSLO (NTB): Onsdag morgen er tidligere president Bill Clinton tilbake i Norge. Statsministerens kontor jobber for å få til et møte.

– Utenriksminister Brende er vert for et foredrag som Clinton skal holde for ansatte i Utenriksdepartementet, sier Ane Lunde, kommunikasjonsrådgiver i UD, til VG.

Om statsminister Erna Solberg får møte den tidligere presidenten i USA, den 42. i rekken, blir først klart mandag, ifølge avisen. Hva Clinton ellers skal foreta seg mens han er i Norge er ikke kjent.

Da han i 1999 var her i landet for delta i minnemarkeringen for Israels statsminister Yitzak Rabins bortgang, var Clinton den første sittende presidenten som besøkte Norge.

Sist gang han var her, var i februar 2013. Da var han invitert av Norsk Postkodelotteri. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere