Bilselgere som byr på seg selv

Foto: Nordtug bil (Sarpsborg Arbeiderblad)

Selgerne ved Nordtug bil på Tunejordet har funnet en original måte å feire 25-årsjubileet sitt på.

02.02.10 19:19

Nordtug bil, Mazda-, Subaru- og Hyundai-forhandler i Sarpsborg, feirer 25-årsjubileum i år.

Det syntes daglig leder Ole Petter Nordtug og de to andre selgerne i butikken, Vegar Johnsen og Reidar Norås, måtte feires behørig.

Og behørig i denne sammenhengen var å spille inn en musikkvideo av det uhøytidelige slaget, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

Siden videoen ble spilt over mediekuben i Sparta Amfi under hockeylagets hjemmekamp mot Lørenskog lørdag, har reaksjonene stått i kø for Nordtug og hans menn.

- Det er i ferd med å ta av litt, humrer Nordtug, som sier at videoen i utgangspunktet bare ble spilt inn for moro skyld. Nå vurderer imidlertid bedriften å bruke filmen i reklameøyemed.

- Da vi spilte den i Amfi'n på lørdag, reiste folk seg og klappet. Det er ikke så ofte at det skjer etter en reklamefilm, sier bilselgeren.

- Dessverre var vi litt for sent ute til å delta i Melodi Grand Prix i Sarpsborg, ler han.

Det var Ole Petters far, Jan Nordtug, som grunnla bedriften i Sarpsborg. De første årene hadde bilforretningen tilhold på Borgenhaugen, men i rundt 20 år har Tunejordet vært basen, i likhet med de fleste andre butikker i samme bransje i byen.

- Hvordan fikk dere ideen til denne videoen?

- Vi hadde en jubileumskomité hvor det satt folk som har holdt på med litt ting som dette. Så vi fant ut at med vårt yrke måtte vi by litt på oss selv og gjøre noe annerledes. Det har vi fått bra respons på, sier Nordtug.

Se hele videoen i Sarpsborg Arbeiderblad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.