RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Biltyv krasjet i tunnelvegg

Sist oppdatert:
Biltyven (24) i Oslo krasjet i tunnelveggen etter først å ha kjørt inn i tre biler og en husvegg.

- Vi fikk først melding om at en bil skulle ha kjørt vinglete og skulle ha kjørt på tre parkerte biler på Frogner. Han hadde også kjørt i en husvegg, men vi fant han aldri der oppe. Så får vi melding om en trafikkulykke i Festningstunnelen, og da viste det seg at det var den bilen vi lette etter, sier assisterende operasjonsleder Sissel Hansen ved Oslo politidistrikt til Nettavisen.

Politiet fikk melding om ulykken i Festningstunnelen klokken 1914 fredag kveld.

- Helt på det dypeste har en bil kjørt i tunnelveggen. Det er kun en bil involvert. Sjåføren sitter fastklemt i bilen, og det jobbes med å få ham ut, sa operasjonsleder Even Jørstad til Nettavisen like etter ulykken.

Den 24 år gamle mannen, som hadde stjålet bilen, er fraktet til Ullevål Universitetssykehus. Ifølge sykehuset så har mannen hode- og ansiktsskader, og tilstanden hans er stabil.

Åtte skadd i kjedekollisjon
Tre timer tidligere, klokken 15.54, fikk politiet melding om en annen alvorlig trafikkulykke i Oslo. Fire biler var involvert i en storkollisjon på Mosseveien ved avkjøringen til Ulvøya.

- Det er en bil som har kommet fra nordgående felt, og føreren har mistet kontrollen på bilen og har kjørt inn i siden på bilen som kom sydgående. Men da han traff bilen så mistet han enda mer kontrollen og traff en annen bil midt i fronten, forteller Jørstad.

Men ikke nok med det. Bilen som ble truffet i front ble påkjørt av bilen som kom bak.

- Åtte personer ble skadd. En passasjer i bilen som forårsaket dette er kjørt til Ullevål universitetssykehus. Resten endte på Legevakta, sier Jørstad.

- Han ble veldig svimmel
Han kjenner ikke tilstanden til de skadde.

- Føreren av bilen som forårsaket dette sa han plutselig ble veldig svimmel mens han kjørte, og så mistet kontrollen over bilen, sier operasjonslederen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere