RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Biltyv mishandlet i 12 timer

Sist oppdatert:
Fingre ble knust med en stein, et øye stygt skadd og 23-åringen ble truet og slått i tolv timer. Nå er seks personer siktet for grov mishandling.

Mishandlingen skjedde 25. mars i år, skriver VG. 23-åringen erkjenner at han stjal en bil. Dermed havnet han i konflikt med en gruppe menn.

Gjerningsmennene skal først ha slått og sparket ham bevisstløs i en garasje. Han fikk knust høyre hånd og fingre med en stor stein. Venstre øye ble alvorlig skadd etter slag. I tillegg ble han truet med at han skulle skytes i beinet, og han ble slått og sparket i ryggen.

Mannen forteller selv til VG at han ble kastet ned i en jordkjeller og låst inne. Først mange timer senere kom han seg løs og kom seg til sykehus.

- Vi ser svært alvorlig på denne saken og har satt inn store ressurser i etterforskningen av den. For oss fremstår volden som et resultat av torpedovirksomhet etter en bakenforliggende tvist, sier politiadvokat Hilde Almåsstø ved Agder politidistrikt til VG.

Seks menn, to av dem med tilknytning til motorsykkelklubben Bandidos, er siktet for mishandlingen. En av dem har erkjent delvis straffskyld.

(NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere