Gå til sidens hovedinnhold

Biltyver drakk i bilen

Men de klarte å løpe fra stedet. Les utdrag fra politiloggen her.

(iOslo.no) Her er utdrag fra Oslo-politiets logg inneværende døgn:

Gesimsklatrer bortvist
SAGENE: kl. 23.28 i går kveld ble en gesimsklatrer iakttatt på Sagene/Torshov. Han var sort kledd og hadde hette over hodet. Politiet kom til stedet og tok en 44 år gammel mann ned fra et stillas. Mannen hadde ikke gjort noe galt og klatringen synes å være umotivert. Han fikk derfor gå videre.

Bil snurret - førerkort beslaglagt
STOVNER: På Østre Aker vei ved Stovner snurret en 45 år gammel mann med bilen sin i går kl. 23.47. Det var ingen personskade, men sjåføren var både mørbanket og fortumlet. Bilen var også ødelagt. Etter konferanse med jourhavende jurist, ble mannens førerkort beslaglagt av politipatruljen som kom til stedet da 45-åringen innrømmet å ha kjørt for fort. Bilen ble tauet inn.

Knuste rute - pågrepet
SENTRUM: En 40 år gammel mann ble i natt kl. 01.38 pågrepet for å ha knust en rute med en jernstang til et serveringssted i Oslo sentrum - Fred Olsens gate. 40-åringen ble tatt med inn til arresten for ordensforstyrrelse på offentlig sted og skadeverk.

Biltyver satt i bilen og drakk
TØYEN: Fra en bileier som hadde bilen sin parkert i Jens Bjelkes gate kom det kl. 05.22 melding om bilinnbrudd. Det spesielle var at i bilen satt det to personer og drakk. Da de oppdaget eieren la de på sprang inn Gruegata og forsvant. Den 45 år gamle bileieren anmelder saken i løpet av dagen.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar