RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Berit Roald / SCANPIX

Bitter krisesenter-strid

Leder for Krisesentersekretariatet, Tove Smaadahl, avviser mobbing og trusler på årsmøtet. I Rana er de av en ganske annen oppfatning.

Krisesentret i Rana er havnet i en bitter strid med Krisesentersekretariatet. Bakgrunnen for striden er at styrelederen i Rana krisesenter ble nektet adgang til årsmøtet i Krisesentersekretariatet fordi han er mann, melder NRK Nordland.

Rana krisesenter hevder også at deres delegater ble utsatt for svært dårlig behandling på årsmøtet. Det hevdes at delegatene ble utsatt for fysisk og psykisk vold. På Rana krisesenters hjemmeside kommer kritikken til uttrykk.

- Jeg opplevde årsmøtet i Hammerfest som helt forferdelig. Det er første gang at jeg har opplevd å bli jaget ned fra en talerstol, sier nestleder i Rana krisesenter, Eirin Myran til NRK Nordland.

Nå ber sjefen for alle krisesentrene om at kritikken fjernes fra internett. Sekretariatsleder Tove Smaadahl avviser at noen ble truet eller ledd av på årsmøtet. Hun forsvarer også praksisen med at det ikke er adgang for menn på årsmøtet.

- Menn har sine fora. Da må vi kunne ha våre, sier hun til NRK Nordland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere