RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Bittert oppgjør etter Vaske-Bakke

Sist oppdatert:
Ekskjæresten og barna til avdøde Svein Erik Bakke i bitter krangel.

- Vi reagerer på at vi blir fremstilt som borgskjemte og grådige drittunger som utnyttet maken med en gang pappa døde til å kaste en enslig mor og hennes barn på dør, sier Ulf Bakke (38) og Siv Bakke Rivenes (36) til VG.

SØNNEN: Svein Erik Bakke og sønnen Ulf Bakke.
SØNNEN: Svein Erik Bakke og sønnen Ulf Bakke.

Det var i Se og Hør forrige fredag at avdøde Svein Erik Bakkes ekskjæreste Kajsa Lundgaard (32) fortalte hvordan hun hadde vært i krig med Bakkes barn siden forretningsmannen døde 21. november 2006.

Utspillet fra ettbarnsmoren fikk Bakke-barna til å se rødt.

- Nå har jeg sett og svelget denne fremstillingen så mange ganger og ikke tatt til motmæle. Men nok er nok, sier Bakkes datter til VG.

Barna sier at Bakke og Lundgaard hadde brutt forlovelsen da han døde, og at deres forhold ikke hadde vært så rosenrødt. Barna sier at de har forsøkt å hjelpe Lundgaard etter at Bakke døde, men at hun har brutt avtaler og fakturert boet for eget forbruk.

Lundgaards advokat, John Christian Elden, sier til VG at barnas påstander ”er vanvittige og egnet til å skitne til hennes ekskjærestes minne”. Elden sier også at Lundgaard aldri har krevd en krone og heller ikke tatt penger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere