RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bjarne Hope fikk likestillingspris

Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)
Sist oppdatert:
Skattedirektør Bjarne Hope er tildelt likestillingsprisen 2005.

Hope fikk overrakt prisen på årets YS-konferanse.

- Hovedbegrunnelsen for årets tildeling er det imponerende og målrettede arbeid som gjøres for å øke andelen kvinnelige ledere i Skatteetaten. Bjarne Hope har utvist et stort engasjement for å øke andelen kvinnelige ledere i skatteetaten, sier YS-leder Randi G. Bjørgen.

Etaten har vært gjennom en periode med store omstillinger. Tallet på ligningssjefer er redusert fra 436 til 99, men samtidig er kvinneandelen blant ligningssjefene økt til 34 prosent.

- Uten direktørens fokus på kvinneandelen ville neppe det resultatet blitt så bra, mener Bjørgen, som også poengterer at «etaten har integrert likestilling i lederopplæringen og i sine strategiske dokument. Likestilling er en naturlig del av styringen i etaten, og ledere må rapportere om sine resultater på feltet. I tillegg har etaten klare måltall i sin handlingsplan for likestilling».

Det er i år 17. gang prisen deles ut.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere