RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blakk? Her får du gratisting

Sist oppdatert:
Blakk etter gavekjøp og nyttårsfeiring? Sjekk hvordan du kan få gratisting og supertilbud.

Kanskje jakter du på en gratis kjøretime i Oslo-trafikken eller kinobilletter? Du kan få blader, dataspill, bøker, DVD'er og mye mer gratis med bare noen få tasteklikk.

Spareforeningen Gjerrigknark gir deg nemlig tips om tilbudene du ikke har råd å si nei til.

- Jeg og min ungdomsskolelærer startet foreningen i år 2000, for vi så at det fantes lignende konsepter i utlandet, sier Knut Reistad i Gjerrigknark til Nettavisen.

LES OGSÅ: Slik blir lommeboken din i 2007

Nå mottar 32.000 medlemmer det ukentlige nyhetsbrevet fra spareforeningen. Her får du tips om gratisting og gode tilbud, samt medlemmenes kommentarer om de ulike produktene.

- Vi kaller det menighetsbrevet, ler Reistad.

NTNU-studenten mener det er fryktelig bortkastet å betale ekstra for noe, og håløst å punge ut for en ting du kan sikre deg gratis.

- Mange sier at de ikke har tid for å finne de beste prisene, men den tjenesten kan alel få gratis hos oss. Husk bare at ikke alt som ser ut til å være gull og grønne skoger er nettopp det. Og les alt som står med liten skrift, sier sjefen for Gjerrigknark.com.

LES OGSÅ: Halvparten mister 3000 kr

Andre nettsider med gratisting er 101gratis.com (vareprøver) og konkurranseguiden.no (konkurranser med premier og gratisgaver). Du kan også leter på gratisannonser.no, finn.no, zett.no, averter.no og treff.no ved å skrive inn ordet «gratis» i søkefeltene.

Da Nettavisen testet tjenestene i høst, kom vi blant annet over barnesykler, kumringer (!), kattunger, en renraset gjeterhund av typen Border Collie, utallige sofaer, ferdig oppkappet ved, kontorpulter og mye annet.

- Vi kjørte en undersøkelse blant medlemmene våre for et par år siden, og den viste at overraskende mange kvinner er interessert i de beste tilbudene. Vi trodde dessuten at vi hadde mange skoleelever og svært unge medlemmer, men det viste seg at medlemsmassen fordeler seg jevnt i aldersgruppen 15 til 30 år, sier Knut Reistad i Gjerrigknark.

PS! Sjekk om du må betale porto, les hva som står med liten skrift og oppgi aldri konto- og kortinformasjon eller personnummeret ditt når du bestiller gratisting.

Del dine sparetips med andre i kommentarfeltet under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere