RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ble møtt av «ispeniser»

Foto: Erlend Hykkerud (Finnmark Dagblad)
Sist oppdatert:
- Aldri sett liknende.

Stortingspolitikere er sjokkert over forholdene i Øksfjordtunnelen. De ble ønsket velkommen av «iskunsten» i deler av tunnelstrekket, skriver Finnmark Dagblad.

Tidlig i august tok møbelsnekker og tunnelnabo Alfon Danielsen kontakt med Frp- og stortingspolitiker Jan-Henrik Fredriksen og inviterte han på tunnelbesøk. I går var Henriksen på omvisning i den mye omtalte tunnelen, sammen med partikollega og andre nestleder i transport- og kommunikasjonskomiteen på Stortinget, Bård Hoksrud. De var begge sjokkerte over forholdene bilistene i Loppa og Hasvik har.

– Det verste med hele tunnelen var istappene og issvullene. Lyssettingen er også svært dårlig. Den tilfredsstiller ikke kravene. Jeg har aldri sett noe liknende, forteller Hoksrud.

Ordfører Jan-Eirik Jensen er glad for at politikere fra Stortinget tar turen og at de tar problemene deres i nærmere ettersyn.

– Det er jo rart at det kommer folk fra Stortinget hit, før fylkesråden for samferdsel har vært her. Grethe Ernø Johansen har sagt hun skal komme hit når det er lyst, men det er jo mørkt i tunnelen hele tiden. Men jeg har fått gode signaler fra dem at tunnelsituasjon skal tas videre, sier ordføreren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere