*Nettavisen* Nyheter.

Ble nektet å levere tyv

Kai Frode Stene greide selv å fange tyven som hadde stjålet to datamaskiner. Men da han ville levere tyven på Arendal politistasjon, fikk han beskjed om å komme tilbake dagen etter.

04.10.04 13:18

Dermed måtte Stene snu og kjøre tyven hjem igjen, melder Agderposten. Men før Stene slapp kjeltringen, gikk tyven med på at de skulle prøve på nytt dagen etter, og denne gangen tok politiet imot dem. Noen god forklaring på avvisningen hadde politiet ikke.

Var selv detektiv
Saken startet mandag da arendalitten oppdaget at to datamaskiner som lå gjemt i bilen hans, var borte. Da bilen ikke var låst, regnet han ikke med å få noe igjen på forsikringen, derfor valgte han å starte en egen privatetterforskning.

- Jeg fant tidlig ut hvem som hadde stjålet tingene, og konfronterte ham med det. Han nektet aldri, og sa han skulle skaffe tingene tilbake. Etter hvert fant jeg også ut hvem som hadde mottatt tyvegodset, forteller Stene til lokalavisen.

- Dra selv
Da han fortalte politiet at tyvegodset befant seg på asylmottaket på Hove, fikk han beskjed om at han selv kunne reise ut for å finne det. Det fristet ikke Kai Frode Stene, men etter hvert dro politiet ut og snakket med han som hadde kjøpt tyvegodset.

Datamaskinene var imidlertid søkk borte. Saken er derfor ikke oppklart, og Stene skjønner ikke vitsen med å anmelde tyveriet. Han har mistet tilliten til politiet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.