RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ble vettskremt av blodig mann

Betjeningen trykket på ransalarmen, til tross for at mannen aldri hadde forsøkt å rane bensinstasjonen.

(iOslo.no) Her er noen av det siste døgns hendelser fra politiloggen i Oslo politidistrikt:

Blodig mann utløste ransalarm
FROGNER: Kl. 00.20 i natt fikk politiet melding om ransalarm fra en bensinstasjon på Frogner. Politiet var raskt på stedet. En blodig mann hadde ankommet med taxi, gått inn på bensinstasjonen og oppført seg aggressivt. Betjeningen oppfattet situasjonen som truende og utløste alarmen. Mannen hadde ikke forsøkt å rane stasjonen. Han hevdet selv at han hadde blitt overfalt på Grünerløkka. Han hadde allerede vært til behandling for et legemsforhold tidligere på kvelden. Ambulansen tok med mannen til ny behandling for såret han hadde fått i armen.

Mobiltelefon i pant for taxiregning
OSLO VEST: Kl. 02.58 i dag ble det meldt om en 26 år gammel kvinnelig taxipassasjer som ikke kunne gjøre opp for seg. Drosjesjåføren fikk mobiltelefonen i pant, og kvinnen vil gjøre opp i løpet av dagen i dag.

Ble med til utvidet promilleprøve
OSLO SENTRUM: Kl. 03.05 ble det fra et serveringssted i sentrum meldt om at en bil med to personer hadde kommet kjørende og bestilt flere drinker som sjåføren formentlig satt og drakk. Politiet lokaliserte etter en stund bilen, og sjåføren ble tatt med til Sentralarresten i Politihuset for utvidet promilleprøve.

Stjal gitarkasse fra bil
TØYEN: Kl. 04.58 ble det meldt om innbrudd i en kassebil på Tøyen. Bilruten var knust og den formentlige gjerningsmannen ble sett syklende ned over mot byen med en stjålet gitarkasse på ryggen. Politiet lette etter syklisten, men fant han dessverre ikke. Den 25 år gamle bileieren ble orientert av politiet om innbruddet.

Les flere saker fra iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere