RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Alf Ove Hansen/SCANPIX

Blid konge på jobb igjen

Sist oppdatert:
Kongen og Dronning Sonja var i storform under besøk i Sola. Kongeparet så ut til å stortrives med flokken av barn som møtte opp for å ta imot dem.

Kongen og dronningen ble møtt av tresleiv og skogsbukett da de besøkte Friluftsbarnehagen på Tjelta under Sola-besøket. Espen Andre Skibstad på fire år, og Jeanette Vattland på fem år fikk æren av å overlevere gavene, skriver Stavanger Aftenblad.

- Det blir nok ikke så fint for dronningen her inne, med all grusen. Hun blir nok møkkete på bena, sier Espen Andre betenkt.

Men både kongen og dronningen tok gjørme og barnåler med knusende ro, og så ut til å stortrives under besøket i skogen. Barna viste villig vekk lavvo, utedo og sekkestativ, og trakterte kongeparet med hjemmelagede lapper, rømme og syltetøy..

Skulle ha møtt Klungland

Tidligere på dagen fikk kongeparet omvisning på Hovedredningssentralen, ledet av politimester Olav Sønderland.

Under besøket ble kongen presentert for hele redningsselskapets bredde. Den drepte politimannen Arne Sigve Klungland skulle egentlig vært politiets mann.

-Tankene går til de etterlatte, og hans nærmeste. Etter det jeg har forstått, var han en kjent og kjær mann i byen. Det er godt å se at lokalbefolkningen støtter opp i en slik tid, sa kongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere