RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Blitzere stormet festen til nynazister ved La Boheme i Oslo.
Blitzere stormet festen til nynazister ved La Boheme i Oslo. Foto: Google Maps

Blitzere og nynazister barket sammen i Oslo

Sist oppdatert:
En er innlagt på sykehus og to andre ble skadd da personer, angivelig fra Blitz-miljøet, stormet julebordet til en gruppe nynazister i Oslo natt til lørdag.

Rundt 30 personer som skal være nynazister befant seg i et kjellerlokalet på utestedet La Bohème på St. Hanshaugen da mellom 12 og 15 ungdommer stormet inn og slo rundt seg med knuste flasker.

Vitner opplyste til politiet at det var personer fra Blitz-miljøet som gikk til angrep. Politiet var allerede på vei til utestedet, da meldingene om masseslagsmål kom rett før halv ett natt til lørdag.

Kjenner du til saken eller har bilder eller video fra stedet? Kontakt oss gjerne i redaksjonen via mail eller telefon 21 00 60 00

Én mann ble kjørt Ullevål med kutt- og øyeskader etter å ha blitt truffet av en knust flaske, mens to andre ble kjørt til legevakten. Tolv politipatruljer måtte til for å skille partene, skriver Aftenposten. Først ved 1-tiden hadde politiet kontroll på stedet.

Alle som gikk til angrep mot julebordet slapp unna.

- Ingen er pågrepet etter slagsmålet. Vi har opprettet sak, forteller operasjonsleder Marianne Grinaker i Oslo-politiet til NTB lørdag morgen

Flere av de mest profilerte norske og svenske nynazistene fra 1990-tallet var til stede, ifølge Aftenposten. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere