RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blodig drapssiktet kjøpte øl

Sist oppdatert:
Den nå drapssiktede mannen (34) rasket med seg to øl, ba betjeningen ringe politiet og ruslet rolig ut av butikken. - Politiet kommer likevel, sa han til de ansatte.

Store politistyrker rykket ut etter at en 37 år gammel kvinne ble funnet død, trolig drept, i et bolighus på Hylkje i Bergen like etter klokken 17 torsdag ettermiddag. Da politiet kom til stedet, var ikke gjerningsmannen å finne.

Samtidig var Monica Larsen (32) på jobb som frukt- og grøntansvarlig i Spar-butikken på Hylkje. Plutselig la hun merke til en noe spesiell kunde.

Nektet å kjøpe øl
- Det som gjorde at jeg la merke til ham var at han skulle kjøpe øl, så fikk han ikke lov fordi han var for beruset. Da åpnet han to øl uten å betale, og sa at politiet kom til å komme å hente ham likevel, forteller en lettere skjelven Monica til TV 2 Nettavisen.

Først etter at episoden var over og mannen hentet av politiet, gikk det opp for henne at hun hadde vært vitne til pågripelsen av en mulig drapsmann.

Kom ikke gjennom til politiet
Før politiet kom så hun mannen ta to øl. Deretter ba han betjeningen ringe politiet, for så å forlate butikklokalet og sette seg utenfor.

- Men vi kom ikke gjennom til politiet, sier 32-åringen.

Etter en stund kom drapssiktede, beskrevet som en mann med østlandsdialekt i 30-årene, inn i butikken igjen. Han skal ha hatt blod på skjorta, men hadde en rolig fremtoning.

- Han spurte om ikke jeg kunne ringe politiet for ham igjen, og jeg svarte at vi prøvde, men ikke kom gjennom. Da ville han ha igjen pengene for ølen han hadde «kjøpt», får TV 2 Nettavisen opplyst.

- Dramatisk pågripelse
Så kom politiet, og da begynte dramatikken.

- Mannen la seg fint ned på bakken, men politiet lå over ham med maskingevær. Det var dramatisk, dette er et stille sted, sier Monica.

Hun synes det er litt rart at politiet ikke har tatt kontakt med butikkbetjeningen, ennå.

- Politiet tok ikke kontakt med oss i det hele tatt, forteller hun.

Hordaland politidistrikt opplyser i en pressemelding at den antatte gjerningsmannen er en kjenning av politiet. Den døde kvinne, som er 37 år, er ikke kjent av politiet.

- Politiet igangsatte umiddelbart omfattende taktisk og teknisk etterforsking, opplyser informasjonsleder Trygve Hillestad i pressemeldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere