RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blotter angrep politiet

Sist oppdatert:
Den handikappede mannen gikk like godt løs på politiet da de ba ham dra opp smekken.

(iBergen.no) : Det var klokken 8.19 i morges at politiet fikk melding om at en mann satt på en bussholdeplass i Carl Konows gate på Laksevåg og viste frem utstyret til forbipasserende. Den 59 år gamle mannen satte slett ikke pris på å bli fersket da politiet kom ved 8.30-tiden.

Mannen, som skal være sterkt handikappet, gikk like godt løs på politibetjentene.

– Han var ikke helt enkel, og satte seg opp mot politiet, og gjorde ting som grenser til vold. Patruljen måtte ta tak i ham, bekrefter operasjonsleder Kjell-Tore Aarnæs ved Hordaland politidistrikt overfor iBergen.no.

Ifølge meldingene skal mannen sitte på bussholdeplassen rimelig ofte om morgenen, og være til stor sjenanse for forbipasserende.

Mannen kan nå vente seg et oppgjør med påtalemyndigheten som for alvor vil svi på pungen. Blotting kvalifiserer alene til en saftig bot, og vold mot politiet gjør at mannen muligens også møte i retten etter episoden.

- Vi har tatt hånd om ham, og skal nå avhøre noen vitner i saken, sier Aarnæs.

Januarkulden har så langt ikke lagt noen demper på blotteraktiviteten i byen. I går ble en 65 år gammel mann pågrepet i Byparken, da han litt før klokken 17 satt med smekken åpen og redskapen ute da politiet kom forbi. Mannen fikk en bot på seks tusen kroner for blottingen.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere