Gå til sidens hovedinnhold

Blotter skaper frykt i Bergen

Den sortkledde mannen peker seg ut kvinner som går alene på gangveier.

(iBergen.no) : Den første episoden skjedde mandag, ved 16-tiden. En kvinne var da på vei fra sentrumssiden til Damsgårdssiden. Like før busstoppet på Gyldenpris ble hun passert av en mann som kom gående i motsatt retning, som hadde sin penis hengende ute av buksen. Mannen skal ikke ha sagt et ord, eller oppført seg truende på noen måte.

Ved syvtiden i morges slo samme mann trolig til igjen. Denne gang fant blottingen sted på gangbroen mellom Puddefjordsbroen og Gyldenprisveien da en kvinne kom gående fra sentrum. Heller ikke denne gangen sa eller gjorde mannen noe, annet enn å ha redskapen hengende ute da han passerte kvinnen.

– Vi regner med at det er snakk om samme mann ved begge disse tilfellene, sier politiførstebetjent Carl Petter Leganger ved volds- og sedelighetsavsnittet på Bergen sentrum politistasjon til iBergen.no.

Mannen skal ha vært iført en sort boblejakke og mørke dongeribukser ved begge anledningene. Kvinnen som ble utsatt for blotteren i går, har anslått ham til å være mellom 30 og 35 år. Mannen er slank, lys i huden og svært mørkt hår. Mandag skal vedkommende også ha hatt på seg noen spisse sorte boots.

– Dersom noen andre har vært utsatt for denne mannen, er vi svært interesserte i å komme i kontakt med dem, sier Leganger.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar