RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blotter tatt med løspupper

Sist oppdatert:
Mann pågrepet med falske pupper etter blotting foran barnehage.

(iOslo.no) Politiet i Follo pågrep fredag ettermiddag en 39-åring fra Romerike ved en barnehage på Kolbotn rett utenfor Oslo. Ifølge opplysninger fra de to guttene på 13 og 14 som ringte inn tipset, skal mannen ha blottet seg for hele barnehagen.

- Det ser ut som guttene har vært vitne til at mannen har blottet seg for noen småbarn i barnehagen på Sofiemyr, sier operasjonsleder Øyvind Thoresen i Follo politidistrikt til iOslo.no.

Meldingene gikk ut på at mannen var kledd ut som en ganske skrullete kvinne. Under genseren hadde mannen festet falske pupper laget av plast, fylt med et mellignende stoff. Mannen var kledd i lilla strømper og genser, han hadde lys parykk og flerfarget skjørt, ifølge Østlandets Blad.

Vet du mer om denne saken? Tips oss på tips@iOslo.no.

De to guttene på 13 og 14 som var vitne til blottingen fulgte etter med politiet på tråden.

Dermed hadde politiet små problemer med å pågripe mannen. Han ble kjørt inn til politistasjonen i Ski, men måtte ta av seg sine høye støvletter før han gikk i cella. Politiet har tatt beslag i løspuppene.

Lørdag formiddag var mannen i avhør. Han er foreløpig siktet for blotting, og det er uklart om siktelsen vil utvides. Avgjørelsen om mannen skal fengsles vil tas på mandag.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere