RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blotter tatt på Norway Cup

Foto: Thomas Bjørnflaten / SCANPIX
Sist oppdatert:
En mann ble tatt for å onanere i dusjen der unge deltakere på Norway Cup dusjet. Flere kikkere er tatt.

Hendelsen skjedde på Fjordcamping ved Hvervenbukta mandag. Her bor blant andre Nest Sotras smågutter som deltar i cupen.

- Det begynte med at han kom inn og spurte guttene om det var ledig. Så stilte han seg i nabodusjen og begynte å onanere, sier Arnljot Pamer til Dagbladet.no. Han er en av foreldrene til småguttene.

Mannen forsvant før foreldrene fikk tak i ham. Onsdag var han tilbake igjen. Redde smågutter varslet foreldrene, og denne gangen ble mannen anholdt.

Politiførstebetjent Kai Johnsen ved Manglerud politikammer bekrefter overfor TV 2 Nettavisen at de onsdag pågrep en person som hadde blottet seg for gutter på Oslo fjordcamping.

Tredje pågripelsen
- Dette er det tredje tilfelle vi har i år. To andre personer er pågrepet for kikking. Dette skjer hvert år, sier Jahnsen.

I tillegg til de tre personene som er pågrepet, er flere personer vist bort fra Ekebergsletta og fra stedene der de unge fotballspillerne bor.

- Dessverre er det slik at Norway Cup virker som fluepapir for denne typen mennesker. Vi har disse problemene hvert år, sier Jahnsen til TV 2 Nettavisen.

- Godt arrangement
Politiførstebetjenten ønsker ikke å skremme foreldre fra å sende barna sine til Norway Cup, men sier at de voksne bør følge med på personer som henger litt for mye rundt dusjanlegg og lignende.

- Det er viktig at ikke foreldre overreagerer og ser mørkemenn bak hver eneste busk, men det er greit å følge med. Norway Cup er et veldig godt arrengement, og arrangøren har selv mange gode vakter. I tillegg følger politiet med, sier Jahnsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere