RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Farid Ighoubah

Blottet puppen til politi

Kvinnen (20) husket ikke at hun hadde banket en døende mann. Men puppe-blottingen hadde hun friskt i minne.

(iBergen.no) Den 20 år gamle kvinnen fikk samfunnsstraff for andre gang da hun tilsto blottingen i Bergen tingrett.

Stukket 7 ganger
I februar i år dømte tingretten henne for overfallet hun og eks-kjæresten hadde begått i fellesskap mot en tilfeldig mann på Torget i fjor sommer. På grunn av rus kunne ingen av dem huske å nesten ha tatt livet av mannen. Etter at eksen hadde stukket mannen med kniv sju ganger, hjalp kvinnen til med å sparke det hjelpeløse offeret.

I ankesaken i august ble hun dømt til samfunnstraff for grov vold, mens eksen fikk ubetinget fengsel for drapsforsøk.

Halvnaken
Men innimellom disse to rettssakene kom 20-åringen igjen i klammeri med loven. Om morgenen 17. mai ble politiet tilkalt til en boligblokk på Landås, der en beboer hadde fått nok av at den fremmede kvinnen lagde halloi i oppgangen. Da politiet ankom stedet, var den stupfulle 20-åringen kun iført BH.

Det var ingen glad 20-åring som ble tatt hånd om av politiet. Idet hun skulle føres til politibilen, langet hun ut et knyttneveslag som traff den ene betjentens hake. På legevakten fortsatte hun å plage den hardt prøvede politimannen ved å gjøre samleiebevegelser med underlivet, blotte brystet sitt og påstå at han ville ha sex med henne.

Rusproblemer
Hun har tidligere innrømmet å ha problemer med rusmidler, men overfor Bergen tingrett mandag bedyret hun å ha trukket seg ut av rusmiljøet. Og fordi hun har hatt en positiv utvikling det siste halvåret, valgte retten å overse Høyesteretts praksis om ubetinget fengsel for vold mot politi, og ga henne samfunnsstraff istedet.

I tillegg til de 150 timene hun ennå ikke har gjennomført, kan hun nå plusse på ytterligere 36 timer samfunnsstraff.

Les flere nyheter på iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere