RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blottet seg for elleve kvinner

Sist oppdatert:
En ung mann har det siste halve året blottet seg for minst elleve kvinner i bergensområdet. Forrige uke befølte han to kvinner, før han blottet seg og onanerte fremfor dem.

Politiet i Bergen advarer nå kvinner i alderen 25 til 35 år, og ber dem være oppmerksomme. Skulle de treffe på den unge bergenseren bør de være avvisende, skriver Bergensavisen.

Mannen har antastet minst elleve kvinner i Loddefjord- og Olsviksområdet. Noen ganger har han nøyd seg med å snakke med kvinnene og bedt om å få en klem, andre ganger blotter han seg eller onanerer foran dem.

Den første episoden politiet fikk melding om, var i november i fjor. Da holdt mannen på fra tidlig om morgenen til sene kvelden. Han innledet først en samtale med kvinnene og presenterte seg da ved fornavn.

- Han gir kvinnene komplimenter, og sier at de er pene og spør hvor de skal. En kvinne ble spurt om å ta på skjegget hans. Til en annen sa han at han hadde vondt i pungen og ba kvinnen om å klappe ham der, sier politioverbetjent Tore Salvesen ved Laksevåg lensmannskontor til Bergensavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere