RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Blottet seg på lesesalen

Sist oppdatert:
Midt på formiddagen kneppet en mann opp buksa og blottet seg for en kvinnelig student på en lesesal på Universitetet i Bergen.

Den kvinnelige studenten var alene på lesesalen da blotteren kom inn.

- Plutselig hadde han kneppet opp og satt og tok på seg sjøl. Da ble det så ekkelt at jeg sprang, forteller studenten, som ønsker å være anonym, til studentavisen Studvest.

Episoden skjedde mandag 3. januar like før klokken 12 på formiddagen, på en lesesal på Sydneshaugen på Høyden i Bergen. Kvinnen, som er student ved Norges Handelshøyskole (NHH), satt og leste til en eksamen hun skulle ha dagen etter.

Kvinnen forteller til studentavisen at hun satt bakerst i lesesalen da blotteren kom inn. Han hadde ikke med seg noen bøker, men skal ha hentet noe fra bokhyllene.

Etter hvert satt mannen med hele buksesmekken åpen, etter først å ha fiklet en stund med hånden i lomma. Kvinnen syntes det hele var svært så ekkelt, og pakket sammen og gikk fra lesesalen.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere