RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bombemannen tatt i Oslo

Foto: Stefan Söderström (Scanpix Sverige)
Sist oppdatert:
Bombemannen arrestert etter større politiaksjon.

(iOslo.no) I fjor sommer fikk han hele medias oppmerksomhet mot seg da noen hadde festet et bombebelte rundt livet hans. I dag ble han arrestert av politiet, etter å ha truet dem med våpen.

Trakk pistollignende gjenstand
Det er bare tre dager siden politiet sist forsøkte å pågripe den 29 år gamle mannen. Da hadde han kollidert i en stolpe under en biljakt, og deretter truet med å skyte politimennene fra Asker og Bærum politidistrikt.

Rett etter klokken 12.30 mandag formiddag støtte en politipatrulje på en ettersøkt 29-åring utenfor en bolig på Bergkrystallen. Mannen trakk noe som lignet på en pistol, før han løp fra patruljen.

- Våre folk oppfattet det som om mannen trakk en pistol, eller en lignende blank gjenstand. Derfor trakk de seg tilbake, før de tilkalte forsterkninger, sier operasjonsleder Tor Grøttum til iOslo.no.

Skuddsikker vest
Mannen er ettersøkt for et forhold som ligger under Asker og Bærum politidistrikt. Politiet anser mannen som farlig, og har satt inn store styrker i jakten.

- Like etter klokken 14 pågrep vi mannen. Da hadde han på seg en skuddsikker vest. Han besvimte når vi pågrep han, og ved tidligere anledninger har han satt adrenalinsprøyte på seg selv. Vi skal nå undersøke om han har gjort det igjen denne gangen, sier Grøttum.

Både helikopter, hunder og store væpnede politistyrker deltok i jakten.

Les flere saker på iOslo.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere